Liga Campionilor

"Nici în 10 ani nu trecem de grupe"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rădoi susţine că "optimile" Champions League vor rămîne subiect tabu pentru echipele româneşti în următorii zece ani

Mirel Rădoi spune că Steaua a atins apogeul în Liga Campionilor şi crede că nici o echipă din Liga I nu poate trece de faza grupelor. :(

"Am bifat a treia prezenţă consecutivă în grupe, însă mai mult nu cred că se poate. În următorul deceniu, nici un club din România nu va ajunge în «optimi». Nici măcar Steaua, care e cea mai bună echipă din campionat", a explicat căpitanul roş-albaştrilor pentru site-ul UEFA.

Liderul din vestiar al vicecampioanei a vorbit apoi şi despre desele accidentări suferite în ultimii ani, dar şi despre ataşamentul suporterilor faţă de clubul din Ghencea.

"Am avut multe probleme din cauza accidentărilor, însă a fost şi un prilej să realizez că nu pot trăi fără fotbal. Cînd intru pe teren şi îi aud pe fani scandîndu-mi numele, mi se furnică pielea.  :) Pentru asta lupt! Steaua nu este doar o echipă, e o legendă!", a încheiat Rădoi.

"Eu sînt mai optimist ca Rădoi. În maximum cinci ani vom vedea o echipă românească în «optimi». Am demonstrat că nu sîntem departe de Bayern sau Fiorentina"
Tudorel Stoica, fost jucător al Stelei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.