Campionate

Arbitrează două meciuri în aceeaşi etapă!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gianluca Rocchi fluieră mîine derbyul Romei, la trei zile după ce a condus Juventus - Genoa


Performanţă demnă de Cartea Recordurilor în Serie A. Un arbitru a fost desemnat să conducă două meciuri în aceeaşi etapă! Gianluca Rocchi va fluiera mîine seară derbyul AS Roma - Lazio Roma, transmis în direct de la ora 21:30 de "Boom Sport Two". La numai trei zile după ce acesta oficiase la centru în meciul Juventus - Genoa (4-1), devansat din cauza testului de rugby Italia - Argentina, programată azi, tot pe stadionul "Olimpico" din Torino.

Pierluigi Collina, şeful arbitrilor italieni, i-a dat derbyul capitolin, deşi Rocchi şi-a atras critici dure :X după Milan - Napoli (1-0) şi a condus slab joi seară, primind media 5,5 în presa peninsulară. Genoa s-a plîns de un gol anulat eronat lui Diego Milito la 0-2, într-un meci în care Juve a reuşit a şaptea victorie la rînd, revenind după 915 zile la şefie, alături de Inter.


Hoţul de tricouri
Furt la magazinul "Juventus Center" din baza de pregătire de la Vinovo. Au dispărut tricouri, şepci, fulare şi alte articole promoţionale cu însemnele "bianconerilor". Joi a fost prins hoţul. Nu era nimeni altul decît paznicul, prins în flagrant de camerele video! Roberto Adrian Oliva (36 de ani), originar din Argentina, a sustras numai în ultima săptămînă 2.000 de articole, paguba ridicîndu-se la 160.000 de euro. Şefii lui Juventus intraseră la bănuieli cînd vînzările au crescut spectaculos, după ce Oliva a cerut să intre în schimbul de noapte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.