Liga 1

Ultimele noutăţi de la FC Timişoara

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roti mizează pe Poli
Fostul jucător al Stelei şi al Timişoarei, Iosif Rotariu, pariază pe o victorie a bănăţenilor în Ghencea. "Va fi un derby şi orice derby este foarte dificil. Ambele echipe au mare nevoie de victorie. Poli trebuie să rămînă acolo sus, iar Steaua nu a mai cîştigat de foarte mult timp. Dacă ar fi să pariez, aş paria că vom da gol dintr-o fază fixă. La antrenamente, aceste faze sunt exersate foarte mult, iar Karamian este un foarte bun executant. Şi Gigel Bucur poate fi decisiv, pentru că se află într-o formă sportivă bună!"", a spus Roti. (Adrian Bucur)


"Chirurgul" amînă operaţia
Deşi iniţial era decis să suporte o intervenţie chirurgicală la meniscul genunchiului drept, Dan Alexa va juca în continuare, pînă la finalul turului de campionat. "Momentan nu mă operez, am să joc în continuare, o să fac un tratament cu inflitraţii şi după ce se termină turul, voi mai face un consult. În timp, s-a uzat puţin meniscul şi aveam dureri destul de mari. Important e că încă nu e nevoie de operaţie şi aştept cu nerăbdare etapele acestea două în care mai pot juca", a declarat Alexa. (Dana Surulescu)


"Punctele înapoi pînă în mai"
Gheorghe Chivorchian susţine că Tribunalul Sportiv de la Lausanne va reda cele şase puncte Timişoarei, pînă la finalul campionatului. "TAS-ul se va pronunţa pînă la finele acestei ediţii de campionat. Nu am nici un dubiu că va fi un răspuns favorabil nouă", a spus directorul executiv al lui Poli, adăugînd că revenirea patronului va rezolva toate problemele existente: "Din punct de vedere financiar, uşor-uşor clubul se va redresa. S-au plătit chiriile şi contractele jucătorilor deja. Dar cel mai important e că a revenit domnul Iancu la echipă!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.