Handbal

Ce risipă!

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua a condus pînă în minutul 49, dar a căzut pe final şi îşi diminuează şansele de a merge mai departe în Ligă


Un meci de totul sau puţin. Steliştii au început dînd totul. O echipă plină de energie, dornică, inventivă, care nu s-a sfiit să pună trei goluri între ea şi măreaţa Portland San Antonio în prima repriză. Pe rînd, poarta lui Sarici s-a văzut perforată cînd de bombele lui Şania sau Stavrositu, cînd de aruncările precise ale antrenorului-jucător Rudici, care s-a introdus în teren doar la 7 metri. Novanc s-a bătut ca un leu pe semicerc, marcînd sau scoţînd eliminări preţioase, Georgescu a fost abil la intercepţii, iar portarul Ivezici a ţinut Steaua în avantaj prin intervenţiile lui prompte, miraculoase. ;)

Au fost şi 4 goluri, 12-8, în minutul 20, însă echipa spaniolo-multinaţională Portland a ştiut cum să lovească înapoi. S-a apropiat cu paşi mici şi bine calculaţi, încheind prima parte cu un deficit de numai un gol, 15-14 pentru militari.

În jumătatea secundă, lucrurile au început să se complice. :S Cu un Kjelling în vervă, marcînd aproape nestingherit un total de 8 goluri, ibericii au deschis rana în minutul 39, cînd au preluat pentru prima dată conducerea. Steaua a revenit, găsind resurse de efort şi de imaginaţie. Golurile extremei dreapta Cian au pus sala în picioare, dar şi ratările ori atacurile prea lente s-au înmulţit.

Răsturnarea a venit în minutul 52. Două execuţii seci ale lui Nikcevici şi Kjelling au urcat-o pe Portland la timonă. Spaniolii au avut şi trei lungimi, însă Steaua a dus scorul final spre o înfrîngere la limită prin Stavrositu şi Novanc. 28-29, ibericii ajung pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte cu Steaua, dar cu golaveraj mai bun şi cu avantajul victoriilor directe. Bucureştenii mai au doar şansa ultimului meci, din deplasare cu Cehovskie Medvedi, în care au nevoie de puncte.


"Mă doare că Steaua a pierdut, însă aşa e în sport. Dacă Steaua va face un meci bun cu Cehovskie, are şanse de calificare"
Alexandru Buligan, antrenor secund Portland


"Noi am fost surpriza grupei, nimeni nu ne dădea şanse la început. Am făcut multe greşeli în acest meci, iar oboseala a contat pe final"
Alin Şania, jucător Steaua


"Mă doare sufletul. Am intrat montaţi pe teren, însă plusul de valoare al spaniolilor pi-a spus cuvîntul pînă la urmă"
Marius Stavrositu, jucător Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.