Stirile Sportive A1

Vlădoiu l-a bătut pe Ze!

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Secundul lui Rednic s-a supărat pe Kalanga şi i-a aplicat o corecţie fizică


Eşecul cu Urziceni şi pierderea posturii de lider a lui Dinamo au aruncat în aer atmosfera din vestiarul "cîinilor". Surse autorizate afirmă că, la puţine momente după terminarea partidei, între secundul Jean Vlădoiu şi angolezul Ze Kalanga a avut loc un schimb dur de replici, în urma căruia mijlocaşul de 25 de ani a ieşit şifonat!

Supărat pe reproşurile lui Vlădoiu, Ze i-a dat replica pe un ton ce l-a scos din sărite pe "Charlie". Extrem de nervos, acesta l-a lovit pe jucător cu pumnul în figură, :O scandalul fiind stopat de Rednic înainte să ia o amploare deosebită. Kalanga a părăsit stadionul fără să dea declaraţii, dar a mărturisit apropiaţilor că vrea să plece de la Dinamo!

Vlădoiu nu e la prima "ispravă" de acest gen. La mai toate echipele pe la care a evoluat el a provocat scandaluri cu antrenorii sau cu unii coechipieri, motiv pentru care a trebuit să plece de la respectivele cluburi înainte ca angajamentul să i se încheie.

Decizia lui Rednic de a-l ţine rezervă pe Julio Cesar Correa a provocat stupoare în rîndul jucătorilor şi conducătorilor dinamovişti, mai ales că fundaşul brazilian era refăcut după contractura musculară suferită în urmă cu 12 zile. "Dacă nu-l băgăm în meciurile importante, de ce l-am mai adus?! Să joace cu Buzăul şi cu Otopeniul?!", s-au revoltat şefii de la "oficială". Aceeaşi sursă a Gazetei a dezvăluit că "Puriul" şi-a pierdut sprijinul cîtorva oameni importanţi din vestiar, care-i impută alcătuirea primului "11" în mai multe meciuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.