Liga 1

Dorinel Munteanu nu-l înghite pe Lovin!

Florin Lovin

Articol de Cătălin Popescu  —  marți, 18 noiembrie 2008

Mijlocaşul Florin Lovin şi antrenorul Dorinel Munteanu sînt în relaţii reci din perioada în care au fost colegi în Ghencea în sezonul 2004-2005


Tiago titular, Lovin în afara primului "11". Aceasta e una dintre mutările importante făcute de Dorinel după venirea sa în Ghencea, iar Lovin a fost rezervă în ultimele 3 meciuri.

Care e motivul pentru care tehnicianul l-a trecut pe linie moartă pe cel ce, pînă la instalarea "Neamţului", jucase în 85 la sută din partidele roş-albaştrilor?

"Cît mai joacă băbăciunea?"
Surse autorizate susţin că între Lovin şi Munteanu a apărut un conflict pe vremea cînd cei doi erau colegi la Steaua, adică în sezonul 2004-2005.

Lovin tocmai venise atunci în Ghencea, de la FCM Bacău, şi prindea foarte rar primul 11", titular de bază fiind actualul său antrenor. "Din cauza băbăciunii de Dorinel nu am eu loc în echipă!" :O era una dintre expresiile folosite de Lovin la adresa "Neamţului", care atunci avea 37 de ani. Cuvintele au ajuns şi la urechile lui Munteanu, relaţiile dintre cei doi s-au răcit. Dorinel a ţinut minte, iar acum îl pedepseşte pe fotbalistul de 26 de ani.


7 meciuri ca titular a jucat Lovin în sezonul 2004-2005, Dorinel Munteanu bifînd în acel an nu mai puţin de 28 de partide din primul minut

23 % din fanii de pe stelisti.ro l-au desemnat pe Lovin cel mai slab jucător al meciului cu Poli, scor 2-2. Urmează Nicoliţă (14%) şi Bogdan Stancu (10%)

5,83 e media notelor gsp primite de Lovin în acest sezon al Ligii I, doar 6 jucători fiind peste el: Rădoi, Nicoliţă, Kapetanos, Ogăraru, Semedo şi Bogdan Stancu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.