Liga 2

FOTO // A început demolarea stadionului "Ion Moina" din Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a dat, joi, startul la lucrările de demolare a Stadionului Municipal “Ion Moina”, care vor dura aproximativ şase luni.

Sperăm ca, în maxim patru-şase luni, demolarea să fie finalizată, după care sperăm ca în primăvara anului viitor să înceapă construcţia viitorului stadion. Demolarea va avea loc pe etape”, a declarat Tişe. Firma Ariserv Truck va demola, cu costuri de peste 600.000 de lei arena sportivă, societatea fiind câştigătoarea unei licitaţii organizate de forumul judeţean.

Stadionul Municipal “Ion Moina” a fost construit în anii ’60, iar în locul său Consiliul Judeţean Cluj va construi, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, un stadion de 30.000 de locuri.

„În luna decembrie vom avea autorizaţia de construire pentru noul stadion, iar atunci vom şi demara licitaţia pentru construirea arenei”, a mai spus Alin Tişe.

Acesta a mai declarat că, odată cu începerea lucrărilor la noul stadion, CJ Cluj va depune o solicitare pentru organizarea unei finale de Cupa UEFA sau Liga Campionilor la Cluj-Napoca.

„Din momentul când vom începe construcţia viitorului stadion, vom face deja demersuri la UEFA şi FIFA pentru a ne înscrie pentru a organiza, la Cluj-Napoca, o finală de Cupa UEFA sau de Liga Campionilor. Acolo ştim că trebuie să aşteptăm un anumit număr de ani, însă noi vom depune din timp actele”, a mai afirmat preşedintele CJ Cluj.

Sursa: Newsin

Vezi o galerie foto realizată de fotoreporterul Gazetei Sporturilor, David Moldovan!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.