Liga 1

Dorinel Munteanu simte miza partidei din Bănie: "Presiunea e incredibilă!"

Articol de Dan Udrea  —  vineri, 21 noiembrie 2008

Munteanu spune că are nevoie ca de aer de victorie diseară, la Craiova, pentru ca situaţia de la echipă să nu se destabilizeze


11 meciuri fără victorie, dintre care 4 cu Dorinel pe bancă. Aceasta e radiografia Stelei în ultimele două luni, iar Munteanu spune că, deşi încă nu a bifat nici măcar o lună pe scaunul de antrenor al roş-albaştrilor, simte deja că situaţia poate scăpa de sub control. :S

"Presiunea e din ce în ce mai mare şi cred că acest lucru e cauzat de lipsa rezultatelor în ultima perioadă. Avem nevoie de o victorie şi îmi doresc acest lucru încă din primul meci, cel de la Craiova", a spus ieri Dorinel, care a adăugat: "Sînt sigur că în Bănie ne va aştepta o atmosferă incendiară, dar cred că acest lucru ar trebui să ne motiveze suplimentar, nu să ne copleşească"

Antrenorul Stelei a vorbit apoi şi despre relaţia cu suporterii. "Nu cred că vor fi probleme la Craiova. M-am întîlnit cu liderii galeriei şi cred că şi ei au înţeles că trebuie să fie alături de noi şi să încurajeze echipa. Sincer vă spun, amenda pe care ne-a aplicat-o Comisia de Disciplină afectează jocul echipei şi psihicul jucătorilor, deoarece ei încearcă să se gîndească la fani mereu", a declarat Dorinel.


"Steaua e lipsită de şansă, îmi menţin această afirmaţie. Dacă am fi avut puţin noroc în cele 4 meciuri, cu totul alta era situaţia în momentul de faţă, mult, mult mai bună"

Dorinel Munteanu

26 de zile
au trecut de cînd Dorinel a fost instalat ca "principal" la Steaua, timp în care a bifat 4 meciuri: 3 egaluri şi o înfrîngere


"Titlul nu e jucat. Unirea Urziceni este pe primul loc şi este favorită la titlu tot aşa cum a fost favorită şi Dinamo acum două etape. Vor fi răsturnări de situaţie, o să vedeţi"

Dorinel Munteanu


"Cine vrea poate să plece!"
Dorinel Munteanu a comentat ieri declaraţia făcută de Sorin Ghionea la GSP TV: "Dacă va fi o ofertă bună, mi-aş dori să plec în străinătate". "Nu cred că jucătorii ar trebui să fie ţinuţi cu forţa. Orice jucător, mai ales cei care au făcut multe pentru Steaua, ar trebui înţeles dacă vor să plece. Trebuie să aibă însă şi oferte concrete", a spus Munti.



GIOVANNI ÎL ATACĂ

"Dorinel a venit la Steaua ca la butoiul cu miere, însă eu spun că postul de antrenor la Steaua înseamnă butoiul cu pulbere. Dorinel n-a rezistat tentaţiei, dar e greu pentru el la Steaua"
Ioan Becali, într-un interviu în Cotidianul

"Jos pălăria pentru jucătorul Dorinel, dar dacă atunci cînd eşti fotbalist poţi să treci şi tu printre ceilalţi, ca antrenor e altceva. Are 137 de selecţii? Felicitări! Putea să aibă şi 177, dar atît cît au jucat Hagi şi Gică Popescu, lui Dorinel nici nu i se auzea vocea! Nici lui, nici lui Lupescu şi nici altora. Dorinel mai căra o geantă, ceva"
Ioan Becali, într-un interviu în Cotidianul

"Dorinel n-a avut nici măcar un pic de diplomaţie imediat ce a venit la Steaua. Cum este posibil ca a doua zi după ce a fost instalat să spună că nu e nici o problemă? Păi, să-mi fie cu iertare, dar şi Mourinho, cît e el de Mourinho, cînd vine la o echipă îşi ia nişte măsuri de siguranţă"

Ioan Becali, într-un interviu în Cotidianul

"Pe Dorinel îl văd acum că zice că el e de 4 meciuri la echipă, să nu i se pună lui în cîrcă şi înfrîngerile de dinainte. Dar cînd ai venit nu te-ai gîndit la asta? Putea să găsească un motiv, că echipa nu e bine pregătită, ceva, să-şi salveze pielea, or el nu numai că nu şi-a apărat-o, dar şi-a pus-o în saramură"
Ioan Becali, într-un interviu în Cotidianul


DORINEL TACE

"Îl respect pe Giovanni şi nu comentez ce a spus despre mine"
Munteanu ieri, la stadionul Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.