Liga 1

CFR în vizor

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mediaşul a avertizat campioana că, după ce bate Farul, vine după puncte în Gruia


Cu 15 puncte în clasament, medieşenii se simt cu spatele la zid. Duminică joacă împotriva Farului, acasă, dar în ultima etapă merg la Cluj, pe terenul campioanei.

""Farul e obişnuită cu astfel de lupte. De patru ani se salvează de la retrogradare. Dar noi jucăm bine pe teren propriu", a şarjat antrenorul Gazului, Cristi Pustai, care se gîndeşte deja şi la meciul din ultima etapă, programat la Cluj, contra lui CFR. O echipă prinsă pe trei fronturi, campionat, Ligă şi Cupa României, cu destule probleme de lot cauzate de accidentări. "E greu să spun că vom lua 6 puncte pînă la final. Dar acesta nu înseamnă că nu vom încerca! Nu vom renunţa la spectacol şi vrem să marcăm cît mai multe goluri. Pînă la urmă, aceasta e filosofia fotbalului", ;) a completat tehnicianul.


"La scor!"
Fundaşul Ionuţ Buzean e convins că Mediaşul va cîştiga meciul cu Farul. "Trebuie să batem. Poate o facem la scor! Jucăm în faţa propriilor suporteri, aşa că ne dorim să obţinem o victorie. Poate chiar una la scor! După ultima etapă vin sărbătorile şi sperăm ca, vreme de trei luni, să putem privi clasamentul cu Gazul deasupra liniei", a declarat jucătorul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.