Liga 1

Mihai Stoica: "Unirea nu ar mai trebui să fie o surpriză pentru nimeni"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  duminică, 23 noiembrie 2008

Mihai Stoica, prşedintele Unirii Urziceni, şi-a felicitat jucătorii la finalul meciului cu Poli Timişoara, încheiat la egalitate, scor 1-1. Acesta a adăugat că îşi doreşte foarte mult o victorie în Ghencea săptămîna viitoare ca echipa să termine pe primul loc turul de campionat.

"A fost un meci foarte bun. Îi felicit pe băieţi pentru că au jucat foarte bine. Am dominat la toate capitolele iar în partea a doua am avut vreo şapte ocazii foarte mari. Meritam să cîştigăm în această seară.

Urmează un meci foarte important în Ghencea pe care vrem să îl cîştigăm de asemenea. Vrem să rămînem pe primul loc la finalul turului. Nu mai vrem să avem ghinion şi să pierdem şefia în ultima etapă.

Şi în această seară am dorit foarte mult cele trei puncte dar nu am avut noroc. Am jucat bine dar nu am avut noroc în faza de finalizare. Am controlat partea a doua şi e bine că am rămas lideri.

Argeşul e o surpriză plăcută, Braşovul poate că ar fi meritat mai mult în privinţa clasamentului dar noi nu mai suntem o surpriză. Anul trecut am terminat turul tot pe podium şi nu văd cine poate contesta poziţia noastră în acest moment" a declarat Mihai Stoica la finalul partidei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.