Liga Campionilor

Munteanu: "Becali nu are nici o legătură cu alcătuirea echipei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu o zi înaintea partidei cu Bayern Munchen din grupele Ligii Campionilor, tehnicianul Stelei, Dorinel Munteanu, spune că s-a gîndit deja la echipa cu care va începe şi Gigi Becali nu are nicio legătură în alcătuirea acesteia.

"Gigi Becali are vreo legătură cu alcătuirea echipei" a fost întrebat tehnicianul. Munteanu, a răspuns extrem de ferm. "Domnul Becali nu are nicio legătură cu jucătorii mei. Bineînţeles că el dă foarte mulţi bani la acest club, dar nu se bagă peste echipă". Antrenorul Stelei a răspuns în germană întrebărilor ziariştilor nemţi.

"Steaua este un fel de Bayern Munchen al României", a mai spus tehnicianul, el referindu-se la palmaresul intern al celor două cluburi, la faptul că sunt două echipe foarte iubite în ţările lor, precizând însă că diferenţa majoră între cele două echipe se face la nivelul bugetelor. De asemena, Munteanu a afirmat că jucătorii nu ar trebui să fie timoraţi de faptul că vor juca pe un stadion impresionant precum Allianz Arena, ci din contră ar trebui să fie încântaţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.