Campionate

"Furt scandalos!"

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Milan acuză dur arbitrajul lui Farina, pentru un penalty refuzat şi apoi altul dat foarte uşor la henţul involuntar al lui Kaladze

AC Milan a mai pierdut două puncte în duelul pentru titlu cu Inter. După remiza de la Lecce, "rossonerii" au scăpat duminică printre degete victoria şi pe terenul lui Torino (2-2). Păcat de superbul gol din lovitură liberă al lui Ronaldinho, şut cu 83 km/h, direct la vinclu!

S-a întors însă roata. După trei penaltyuri primite foarte uşor, trupa lui Ancelotti a avut parte de un arbitraj potrivnic. "Pensionarul" Stefano Farina (46 de ani) a viciat rezultatul de pe "Olimpico". Mai întîi, la 2-1 pentru Milan, a refuzat un penalty clar la şutul lui Ronaldinho blocat cu mîna în careu de Pratali. Apoi, a fluierat henţ la o minge ce i-a ricoşat din coapsă în mînă lui Kaladze, iar Rosina (78) a transformat lovitura de pedeapsă şi a închis tabela.

"N-a fost 11 metri. Farina ne-a furat victoria. Deciziile sale au fost scandaloase. Era la cîţiva paşi de fază şi a văzut totul. Cred că nici nu mai ştie regulamentul, e slab de tot", s-a revoltat Kaladze. Preşedintele Adriano Galliani a închis însă diplomatic scandalul: "E doar vina noastră că n-am cîştigat. Trebuia să închidem jocul la 2-1, cînd am ratat 3 ocazii mari".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.