Liga 1

Pe lista lui Inter!

Articol de Dana Surulescu, Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pantilimon e de mai multă vreme în atenţia campioanei Italiei

La numai 21 de ani, goalkeeper-ul Costel Pantilimon a stîrnit interesul echipelor mari din Europa. Titular incontestabil la Timişoara şi intrat în circuitul echipei naţionale, "Fane" ar putea fi protagonistul transferului anului  ;) în pauza competiţională.

Surse din anturajul echipei au dezvăluit că portarul de 2,03 metri al lui Poli e dorit de Jose Mourinho la Inter Milano! Eternă rezervă, veteranul Francesco Toldo (36 de ani) vrea să părăsească echipa, tehnicianul lusitan cerînd un portar tînăr şi valoros ca rezervă a brazilianlui Julio Cesar.

Boss-ul Timişoarei a dezvăluit că există o ofertă de 5 milioane de euro pe numele lui Pantilimon, dar a refuzat să ofere amănunte. "Sînt mai multe echipe interesate de Panti, formaţii mari din Vest. Nu sîntem încă la stadiul discuţiilor de fond cu nimeni", a spus Marian Iancu.

Condiţionat de Coman
Iancu a repetat că plecarea lui Pantilimon depinde de transferul lui Dani Coman: "Dacă nu reuşesc să asigur poarta, să-l aducem pe Coman sau un portar măcar de nivelul lui, Pantilimon nu pleacă nici pe 10 milioane!". :O

30% la Aerostar
Pantilimon a sosit la Poli la începutul anului 2006, de la Aerostar Bacău, la dorinţa lui Gică Hagi. "Deţinem încă 30% din proprietatea jucătorului, aşa că aproape o treime din suma sa de transfer va intra în conturile noastre", a declarat Doru Damaschin, preşedintele băcăuanilor.

"Eu nu ştiu nimic de aşa ceva. S-au vehiculat tot felul de nume de echipe, dar momentan vreau să mă concentrez pe ultimul meci pe care îl mai avem de jucat"

Costel Pantilimon, portar Poli Timişoara

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.