Liga 1

"Sînt pregătit de orice"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rednic a spus ieri că nu poate fi luat prin surprindere nici măcar de o demitere, după meciul cu FC Argeş

Mircea Rednic se ţine tare în continuare, chiar şi după două înfrîngeri consecutive: "E linişte în vestiar, sînt zile bune şi zile mai rele, dar, din punctul meu de vedere, nu-mi reproşez nimic. Le-am dat tuturor şansa să joace. Am făcut o toamnă bună, prin prisma rezultatelor, poate nu datorită jocului, însă rezultatele vobesc. Sînt pregătit de orice moment ce va urma la Dinamo şi nu mi-e frică să am soarta lui Andone!". "Puriul" a făcut trimitere la faptul că Ando a fost demis, acum 3 ani, după ce a terminat turul pe primul loc. :S

Înaintea ultimei etape, cu FC Argeş, de sîmbătă, tehnicianul de 46 de ani şi-a făcut toate calculele: "Ne dorim să terminăm pe locul 1, însă nu am zice «nu» nici unei victorii a Urziceniului în Ghencea, fiindcă, să nu uităm, Steaua e o contracandidată foarte importantă la titlu. Nu comentez ce spun acţionarii, vom trage linie la final, după ultima partidă".

Mulţi vor pleca
Rednic, care a primit ieri Premiul Fair Play :) pe luna octombrie, a dezvăluit: "S-a discutat de acum cu jucătorii care vor pleca în iarnă de la Dinamo, ca să nu fie luaţi prin surprindere. Le-am spus că trebuie să-şi găsească echipe unde să joace". Tehnicianul nu a dat nume, însă pe lista "disponibilizaţilor" sînt deja Thiago, Campos, Diakite, Miranda, Ze Kalanga, la care se vor adăuga şi alte nume după etapa de sîmbătă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.