Liga 1

Nicolae Badea: „Sînt convins că sentimental Torje, Ropotan şi Pulhac nu vor trăda niciodată Dinamo”

Nicolae Badea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele CA al formaţiei Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că episodul în care Torje, Ropotan şi Pulhac au fost surprinşi petrecând după meciul pierdut cu FC Braşov, înseamnă doar lipsă de maturitate şi nicidecum lipsa ataşamentului faţă de gruparea din Ştefan cel Mare.

"S-au lăsat antrenaţi într-o asemnea poveste din naivitate şi teribilism. Trebuiau să facă distincţia dintre o invitaţie la o petrecere şi alegerea anturajului.

Nu le pot imputa că au vrut să sărbătorească ziua de naştere a lui Torje. Anturajul acela neplăcut, care a fost alături de ei, le-a furat intimitatea. Chiar dacă ei fredonau o manea dedicată Stelei, sunt convins că Torje, Ropotan şi Pulhac nu vor trăda niciodată Dinamo din punct de vedere sentimental, îi cunosc prea bine. Ei erau ironici la adresa Stelei, doar atât", a spus Badea.

Badea a specificat că Lucian Goian, un alt fotbalist dinamovist care a fost prezent la aniversarea zilei de naştere a lui Torje, nu a fost amendat de conducere: "Vreau să se înţeleagă că cei trei au fost amendaţi pentru că este neplăcut să te distrezi după înfrângerea de la FC Braşov şi după partida pierdută în etapa precedentă cu Unirea Urziceni".

sursa NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.