Liga Campionilor

Au dat-o în bară

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gerul n-a persecutat showul. Mellberg şi Iaquinta, apoi Pogrebniak au zguduit aceeaşi poartă

Zenit a irosit marea şansă de a reintra în cărţile calificării în "optimi" după 0-0 cu Juve.

Deşi erau calificaţi în "optimi", torinezii n-au mers la St. Petersburg în excursie la schi. Ranieri i-a menajat doar pe Legrottaglie şi Amauri, care au tremurat pe banca de rezerve la -3 grade. Juventus s-a încălzit însă repede şi Mellberg a ţintit bara (10), fiind imitat apoi de Iaquinta (22). S-a jucat deschis şi Zenit a răspuns prin şuturile lui Zirianov şi Denisov, facil parate de Manninger. Austriacul a fost învins înaintea pauzei de Pogrebniak, dar din ofsaid!

Şi la reluare, Juve s-a jucat cu ocaziile, cu Del Piero protagonist în două rînduri. Ruşii n-au rămas datori. Danny, singur cu portarul, şi Pogrebniak, bară, au egalat contul ratărilor. Tot portughezul de 30 de milioane de euro a trecut aproape de gol, cu o diagonală razantă cu bara (81). Avalanşa disperată de cornere din final n-a adus nimic în faţa liderului grupei.

67 la sută a avut Zenit posesia balonului

ZENIT - JUVENTUS    0-0
ZENIT: Malafeev - Aniukov, Lombaerts, Krizanac, Şirl - Zirianov, Timoşciuk, Danny, Denisov - Pogrebniak, Arşavin (70 Faizulin). Antr: D. Advocaat
JUVENTUS: Manninger - Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro - Camoranesi (84 Marchionni), Sissoko, Marchisio, Nedved - Iaquinta (87 Amauri), Del Piero (78 Giovinco). Antr: C. Ranieri
A arbitrat Claus Bo Larsen (Danemarca)

Pericol de amînare
Meciul de la St. Petersburg era să nu se dispute. Nu din cauza vremii, ci din motive de securitate. Ieri, la ora 9 dimineaţa, în centrul oraşului a avut loc o deflagraţie. Incidentul s-a petrecut în apropierea unei staţii de metrou, o grenadă explodînd într-un taxi, marca Lada, şi s-a soldat cu trei morţi, între care un copil. De teama unui nou atentat, guvernul rus s-a gîndit să ia măsuri extreme şi să amîne meciul. Dar UEFA a decis la prînz că se poate juca.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.