Liga 1

"Neţoiu a plecat cu 25 de miliarde!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  vineri, 28 noiembrie 2008

Preşedintele Nicolae Badea spune despre "Comandant" că şi-a primit toţi banii investiţi la club

- Domnule Badea, Gigi Neţoiu spune că nu aţi acceptat strategia propusă de el pentru un viitor mai bun al clubului. Despre ce era vorba?
- Nu a fost vorba de nici o strategie. Propunerea lui reprezenta mai degrabă o preluare gratuită a acţiunilor lui Dinamo, mascată de împrumuturi. Am interpretat-o ca pe o strategie de "furt calificat".

- Domnul Neţoiu a spus că a ajutat-o pe Dinamo financiar şi cu jucători...

- Să fie clar, Dinamo a plătit pentru toţi fotbaliştii veniţi de la cluburile pe care le conducea Gigi Neţoiu! Singurul ajutor pe care l-a adus domnul Neţoiu este un contract de publicitate cu Vincon, de aproximativ 1,3 miliarde de lei vechi, la 1 martie 2006. Banii i-au fost returnaţi, iar cînd Neţoiu a plecat de la Dinamo, i-au fost restitute 24 de miliarde de lei vechi în 3 zile!

- Dar spune că a adus o mulţime de fotbalişti cu care Dinamo a făcut performanţă.

- Priviţi performanţele făcute la Rocar, Craiova, FC Argeş sau Dacia Mioveni şi veţi constanta migrările pe bază de interese personale ale acestui mic profitor al fotbalului românesc. În 2001, atunci cînd anunţa că va reînvia Craiova Maxima şi că se va bate la titlu, am primit din partea domnului Neţoiu oferta de a prelua prin transfer 9 jucători de la Universitatea.

- A spus că din cauza dumneavoastră au plecat Ioan Becali, Bagher Karimzadeh şi Vladimir Cohn. Cum comentaţi?

- Retragerea domnului Becali nu s-a făcut ca urmare a unor divergenţe cu mine, ci a faptului că a refuzat defavorizarea clubului Dinamo la transferurile jucătorilor Ştefan Grigorie şi Dan Alexa la Poli Timişoara. Presiunile asupra lui au fost făcute în mod nemijlocit de domnul Neţoiu. Becali a rămas şi acum un susţinător adevărat al culorilor alb şi roşu. La fel şi Bagher, şi Cohn. Ei îşi plătesc abonamentele la tribuna oficială, spre deosebire de Gigi Neţoiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.