Europa League

După 64 de zile

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marica a fost omul meciului de la Genova, reuşind al şaptelea gol stagional pentru VfB


A scăpat de inamicul Armin Veh şi s-a descătuşat. Marica a fost titularizat la Stuttgart de noul antrenor Markus Babbel şi a marcat joi, după o pauză de 64 de zile, în partida cu Sampdoria (1-1), în etapa a treia a grupei C din Cupa UEFA. Al doilea gol al vîrfului român în C2 şi al şaptelea al sezonului, incluzînd Bundesliga, Cupa Germaniei şi Cupa Intertoto.

În cele 90 de minute la Genova, "Cipi" a avut trei ocazii importante şi a punctat o dată. A speculat o pasă primită de la un adversar, Accardi, care a alunecat, :S şi a scuturat plasa în minutul 8. Apoi putea dubla avantajul lui VfB, însă a fost blocat în ultima clipă de Lucchini. Tot în prima repriză, a intrat într-un clinci cu Gastaldello, ambii încasînd cartonaşe galbene.

"Sînt fericit că am înscris împotriva unui adversar foarte puternic. Am controlat meciul şi puteam învinge, însă ni s-a refuzat un penalty. E foarte important să cîştigăm duminică în faţa propriiilor fani, cu Schalke", a declarat Marica, pe blogul său. Ciprian a fost ales omul meciului de "Corriere dello Sport" (nota 7), iar "Bild" i-a dat 3 (bine), alături de trei colegi.


1 gol la 3 meciuri jucate este media eficacităţii lui Ciprian Marica în acest sezon la Stuttgart

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.