Campionate

Alta la rînd

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce-a umilit-o pe Steaua, Bayern i-a venit de hac şi contracandidatei la titlu, Leverkusen


Am pus Steaua la zid pentru că, marţi, a fost ca o jucărie în mîinile vedetelor lui Bayern. Iată însă că nici concurenţa din Bundesliga nu se descurcă mai bine în faţa lui Ribery, Toni şi Klose. Cu o săptămînă întreagă la dispoziţie pentru a pregăti "şocul" cu bavarezii, fostul vicelider Bayer Leverkusen s-a predat chiar pe teren propriu: 0-2.

"Farmaciştii" au ţinut pasul cu "Expresul" de Munchen doar în debutul primei părţi, cînd Helmes, de două ori, şi Henrique, "transversală", au trecut pe lîngă 1-0. Bayern, în schimb, a avut nevoie cam de 20 de minute pentru a-şi tura motoarele. Dar şi cînd a atins viteza de croazieră!

Adler a rezolvat "bombele" lui Schweinsteiger, în timp ce arbitrul Fandel s-a făcut că nu vede un fault în careu la Toni. Asta pînă la pauză. După reluare, pe fondul unui veritabil power-play al oaspeţilor, au picat şi golurile, marcate de aceiaşi jucători care îngenuncheaseră inclusiv Steaua: Toni şi Klose. Şi vineri, la Munchen, vine liderul: fenomenul Hoffenheim!


9 este numărul meciurilor consecutive de cînd Bayern n-a mai pierdut în Bundesliga



A marcat şi Jula!
Golgeterul Galaţiului sezonul trecut, Emil Jula a spart gheaţa şi în Bundesliga. Ieri, la 3-1 în deplasare cu Borussia Monchengladbach, atacantul lui Energie Cottbus a stabilit scorul final. Introdus în minutul 71, Jula s-a aflat exact unde trebuia pentru a finaliza cu un şut de la 10 metri, în poarta goală, un contraatac de manual al oaspeţilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.