Liga 1

Vasile Maftei: "Să vină primele!"

Articol de Cătălin Popescu   —  duminică, 30 noiembrie 2008

Căpitanul Rapidului, Vasile Maftei, se declară mulţumit de victoria din meciul cu Politehnica Iaşi, dar crede că echipa sa a rămas datoare în acest tur.





- Vasile, cum a fost ultima partidă din acest tur?

- Greu, a fost un teren dificil, cred că d-asta au cedat şi nervii în unele momente. Dar, asta este! Se mai întîmplă. Important pentru noi e că am reuşit să cîştigăm şi să încheiem cu bine un tur de campionat destul de dificil pentru noi, din multe puncte de vedere.



- Cei de la Poli Iaşi au acuzat arbitrajul. Cum comentezi?

- Nu sîntem avantajaţi de arbitri! Dacă începem să căutăm motive, putem acuza şi noi anularea golului lui Herea, la care am înţeles că nu a fost henţ. Am cîştigat meritat, am luptat şi nu cred că ar trebui să vorbim despre arbitraj.



"Plîngem după punctele pierdute!"



- Cum apreciezi prestaţia Rapidului în acest tur de campionat?

- Nu sîntem mulţumiţi, dar sperăm să ne revanşăm în retur. Am avut şi o perioadă dificilă, cu incertitudinea de la nivelul conducerii, jocul nu prea ne-a ieşit atunci, iar acum stăm şi plîngem pentru punctele pierdute. Speranţe însă mai sînt. În retur putem aduna multe puncte şi sperăm să ocupăm un loc de Champions League. Nimic nu e încă pierdut. Campionatul e destul de echilibrat, echipele mici pun probleme, iar asta înseamnă că se joacă doar pe teren. E un sezon frumos pentru toată lumea.



- Ce aştepţi de la aceste Sărbători de iarnă?

- Sper să ne primim primele din partea clubului, pe care consider că le merităm. Vreau să le mulţumesc fanilor pentru că au fost mereu alături de noi, chiar şi în momentele mai puţin reuşite, iar în primăvară sper să le răsplătim fidelitatea.





"Sîntem în grafic, am avut un meci greu şi din cauza terenului dificil, iar victoria e cu atît mai importantă cu cît noi am traversat şi o perioadă delicată"

OVIDIU HEREA, mijlocaş Rapid





S-au luat la bătaie

Arbitrul Tiberiu Lajos a arătat aseară 8 cartonaşe, şase galbene şi trei roşii. Spadacio l-a luat de gît pe Cristi Bratu şi a fost avertizat. În minutul 89, "centralul" i-a eliminat pe Leonard Naidin şi pe Nicolae Grigore. Lucian Răduţă a rămas întins pe gazon, după ce a fost lovit involuntar de Adrian Ilie, iar jucătorii celor două echipe au creat un meleu. Portarul Cristian Brăneţ şi fundaşul ieşean au considerat că atacantul rapidist trage de timp şi au încercat să-l facă să se ridice, iar Grigore a intervenit în ajutorul colegului său. Naidin a văzut "roşu" după ce i-a îmbrîncit pe Grigore şi pe Joao Paulo Pinto.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.