Liga 1

Bucşaru roş-albastru!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  luni, 01 decembrie 2008

Patronul Urziceniului a chefuit alături de Gigi Becali la petrecerea Stelei de după meciul cu Galatarasay


Suspiciunile în jurul meciului Steaua - Urziceni au fost lansate de oficialii lui Dinamo, care au acuzat relaţia de prietenie foarte strînsă dintre patronii celor două echipe care se vor înfrunta diseară, în Ghencea.

Unul dintre argumentele şefilor din Ştefan cel Mare e faptul că Dumitru Bucşaru a fost petrecut alături de stelişti după returul cu Galatasaray, ;) cîştigat de Rădoi şi compania cu 1-0, meci care a calificat-o pe Steaua în Liga Campionilor.

Bucşaru a mers alături de Gigi Becali, Virgil Becali, Argăseală, Lăcătuş şi de întreaga echipă din Ghencea la fostul restaurant "Cina", actuala "Trattoria Il Calcio", de lîngă Ateneu. Patronul Urziceniului a ciocnit un pahar de şampanie în cinstea Stelei şi a fost sufletul petrecerii, :O nesfiindu-se chiar să cînte alături de stelişti. A părăsit restaurantul împreună cu Gigi Becali, fiind tot numai un zîmbet.


În Ligă, pe Ghencea?
Prietenia dintre Gigi Becali şi Dumitru Bucşaru ar putea fi extinsă şi în alt plan. Dacă Urziceniul ar cîştiga titlul şi ar merge în Champions League, ar putea juca meciurile de pe teren propriu în Ghencea, stadion care îndeplineşte normele UEFA. "N-are nici un rost să discutăm acum dacă o să jucăm sau nu pe Ghencea pentru că Liga Campionilor e foarte departe. Vom vorbi despre aşa ceva dacă va fi cazul, după ce se va termina sezonul", a declarat MM Stoica, managerul Urziceniului.

10 milioane de euro îi datorează Bucşaru lui Gigi Becali dintr-un împrumut, conform declaraţiei patronului din Ghencea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.