Liga 1

E OFICIAL: Trică la Anorthosis / Trică: "E adevărat, m-am înţeles cu ciprioţii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Site-ul oficial al clubului cipriot Anorthosis Famagusta, citat de GSPTV, anunţă că mijlocaşul român Eugen Trică va juca în tricoul campioanei de pe Insula Afroditei pentru o perioadă de un an şi jumătate, cu un salariu de 450.000 de euro pe sezon. Suma de transfer plătită de ciprioţi este de 200.000 de euro.

ŞANSĂ DE A MERGE ÎN OPTIMILE LIGII
Anorthosis este în cărţi în acest moment pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor, avînd 6 puncte după 5 etape, în grupa B. Inter este prima în grupă, cu 8 puncte, pe locul secund fiind clasaţi grecii de la Panathinaikos, cu 7 puncte.

CFR a ratat calificarea în primăvara europeană, nereuşind să facă faţă în grupa A unor adversari precum Chelsea, Bordeaux sau AS Roma.

Trică: "Da, m-am înţeles cu Anorthosis"

Eugen Trică, mijlocaşul CFR-ului din Cluj, a confirmat pentru gsp.ro informaţia apărută pe site-ul oficial al lui Anorthosis Famagusta, confrom căreia românul ar fi semnat pentru campioana Ciprului pentru un an şi jumătate:

"Da, informaţia apărută pe site este adevărată. Nu vreau să comentez mai multe totuşi, cel mai bine ar fi să ne concentram pe meciul de mîine cu Gaz Metan.
Vreau să dau totul pe teren pentru CFR!" a spus Trică.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.