Campionate

Espanyol l-a demis pe tehnicianul Bartolome Marquez

Bartolome Marquez

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialii grupării Espanyol Barcelona l-au concediat duminică seara pe tehnicianul Bartolome Marquez din cauza rezultatelor dezamăgitoare din campionat, acolo unde formaţia catalană ocupă locul 17, informează AFP.

Anunţul demiterii lui Marquez a venit la scurt timp după ce Espanyol a fost învinsă pe teren propriu de Sporting Gijon, scor 1-0, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din Primera Division. În urma acestui rezultat, gruparea catalană, care a obţinut o singură victorie în precedentele 11 meciuri, a coborât pe poziţia a 17-a în campionat, ierarhie unde după 13 etape a acumulat 12 puncte.

Bartolome "Tintin" Marquez fost numit la începutul lunii iunie în funcţia de antrenor principal al lui Espanyol, acesta înlocuindu-l atunci pe Ernesto Valverde.

Conducera clubului spaniol a anunţat că în următoarele 48 de ore va fi anunţat numele noului antrenor, iar publicaţiile sportive notează că cele mai mari şanse de a prelua postul rămas vacant după concedierea lui Marquez le au Luis Fernandez, Miroslav Djukic şi Jose Manuel Esnal.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.