Stranieri

Mutu: "Îi mulţumesc lui Frey că mi-a lăsat banderola!"

Adrian Mutu

Articol de Gazeta Sporturilor   —  luni, 01 decembrie 2008

Internaţionalul român Adrian Mutu i-a multumit portarului francez Sebastien Frey pentru că i-a oferit banderola de căpitan al Fiorentinei în partida de duminică cu AS Roma, deşi acesta din urmă fusese desemnat iniţial de Cesare Prandelli să îndeplinească rolul respectiv, informează Violanews.



"Gestul pe care l-a făcut Frey mi-a făcut o foarte mare plăcere, la fel şi faptul că antrenorul Prandelli a fost de acord în această privinţă. Să fiu căpitanul Fiorentinei este o mare onoare pentru mine", a opinat decarul echipei naţionale.



Mutu (29 de ani) a mai spus că evoluţia sa în partida cu AS Roma nu a fost "suficient de bună", dar a precizat că echipa sa nu merita să piardă: "După părerea mea, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Suntem trişti cu toţii pentru că ne întoarcem din această deplasare fără niciun punct, deoarece Fiorentina şi-a creat ocazii din care putea marca şi, per ansamblu, nu a făcut nu joc rău".



Fiorentina, adversara Stelei din Grupa F a Ligii Campionilor, a pierdut duminică în deplasare cu AS Roma, adversara lui CFR Cluj din Grupa A a Ligii Campionilor, scor 0-1, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din campionatul italian. Singurul gol al întâlnirii a fost reuşit în minutul 59 de căpitanul gazdelor, Francesco Totti.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.