Campionate

L-a ghicit după Playstation!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Amelia a parat primul penalty executat de Ronaldinho şi sicilenii au învins după pauză


AC Milan a ajuns la 6 puncte în spatele liderului Inter după eşecul (1-3) de la Palermo. Meciul de duminică seară s-a decis, practic, în prima repriză, în duelul dintre Ronaldinho şi Amelia. Portarul sicilienilor a scos penaltyul executat de brazilian şi a avut şansă la "transversala" ţintită de acelaşi fost "Balon de Aur" din lovitură liberă, chiar înaintea pauzei.

"Cînd l-am privit plecînd spre minge, parcă-i revedeam acţiunile la Playstation. A făcut exact aceeaşi mişcare. Recunosc, a fost puţin straniu", a dezvăluit Amelia secretul paradei sale. Goalkeeperul a făcut şi o glumă: "Aproape că i-am apărat şi a doua lovitură de la 11 metri, dar ar fi fost prea mult". Ronaldinho l-a bătut abia pe final, prea tîrziu ca Milan să mai revină!


Mourinho acuză fanii
Deşi Inter s-a detaşat la şefia Seriei A, Mourinho e nemulţumit. Antrenorului portughez i s-a pus din nou pata pe suporteri. "Băieţii merită mai multă susţinere din partea publicului. Parc-am evolua mereu în deplasare, nu simţim acasă aproape deloc aportul celui de-al 12-lea jucător. Îi rog ca, la finalul meciurilor, să fluiere antrenorul şi să-i protejeze pe fotbalişti! De exemplu, Maicon. S-a simţit afectat, deşi a ţinut să joace împotriva deciziei medicilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.