Liga 1

Party oltenesc

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Craiovenii au sărbătorit turul excelent de sezon pînă în zori, pe ritmuri de manele


Florin Costea a "jucat" fundaş duminică seară, la petrecerea de final de an organizată de club, la restaurantul craiovean "Periniţa". "Briliantul" oltean i-a făcut marcaj strîns manelistului Adi de la Vîlcea, invitat special, şi şi-a exersat calităţile vocale ori de cîte ori a avut ocazia. De altfel, toţi alb-albaştrii au dovedit o formă de invidiat, s-a cîntat şi s-a dansat pînă spre 04:00 dimineaţa. ;)Vezi aici cum s-au distrat oltenii  (video)

Imnurile Universităţii, cu Mititelu şi Costea solişti vocali, au fost hit-urile serii. Nu au fost uitaţi nici arbitrii, cărora li s-a "confecţionat" pe loc o dedicaţie specială: "Era unul în ofsaid şi Martiş n-a semnalat. Noi sîntem în România, să vă mănînce puşcăria!". La final, patronul Craiovei a purces la tăierea tortului personalizat cu o fotografie-poster a Ştiinţei şi a dat şi cîteva "directive" în glumă: "Lui Wobay îi tăiem un picior pentru că a fugit de la chef. Lui Dilevski îi tăiem o ureche, că bea whisky. Şi lui Stoianof la fel, că nu i-a pasat lui Costea la Vaslui. Lui Dănănae îi punem la salariu".


"A fost un sezon bun pentru noi. Anul viitor va fi proba de foc pentru Universitatea, vrem să continuăm panta ascendentă şi să ţinem ştacheta cît mai sus!"
Andrei Prepeliţă, mijlocaş U Craiova

"Las' că vine returul,
N-o să ne mai puteţi fura
Şi pe doi om termina.
Dar ce ne facem cu jupînul,
Că el vrea pe locul unu!"

ADI DE LA VÎLCEA, “dedicaţie” pentru arbitri





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.