Liga 1

Becali: "Ajunsesem să mă mulţumesc cu un egal"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre meciul cîştigat de echipa sa cu Unirea Urziceni, scor 1-0 şi a declarat că este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, care au dominat clar meciul.

"Ajunsesem să mă mulţumesc cu un egal. Nu s-a jucat decît la o singură poartă, tot meciul ei au avut un singur corner. Am avut emoţii la unele faze, dar asta este. Andrei Ionescu este jucătorul de care aveam noi nevoie. Am avut multe ghinioane în trecut, acum ne revenim.

Dacă am fi pierdut astăzi, nu eram o echipă mare. Avem şanse reale la titlu, numai şase puncte faţă de Dinamo. Toate egalurile  lui Dorinel au fost doar ghinioane.

Munteanu trebuie să îmi demonstreze în retur că este un antrenor bun. El a preluat echipa din mers şi de aceea nu l-am criticat pînă acum, în pauza de iarnă trebuie să pregătească echipa foarte bine.

Cînd am dat bani nenumăraţi pe transferuri, aţi văzut ce jucători am adus. De acum vom juca numai cu cei tineri, nu mai aduc străini degeaba. Poate că Dorinel vrea jucători noi dar eu nu mai vreau să dau milioane degeaba" a spus Gigi Becali la televiziunea Sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.