Liga 1

Dumitru Dragomir: "Buba nu e la antrenori"

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dragomir face radiografia Stelei şi spune că nici un tehnician nu va face performanţă dacă Gigi Becali nu va aduce jucători de valoare


La doar o zi distanţă de alegerile parlamentare, în care a candidat fără succes, Dumitru Dragomir a încercat să caute o explicaţie pentru lipsa rezultatelor antrenorilor care au pregătit Steaua în ultimii ani.

"Nici Lăcătuş, nici Hagi şi nici Dorinel nu au vreo vină. De ce? Pentru că orice antrenor din lumea asta care va veni în Ghencea nu va face supertreabă cu jucători care n-au valoare. Hai să fim serioşi, toţi, dar absolut toţi antrenorii vor avea insuccese pe bandă rulantă dacă nu au la dispoziţie fotbalişti buni", a declarat şeful LPF la GSP TV.

"Dacă nu se vor băga bani adevăraţi în transferuri, atunci nu se vor face nici rezultate, iar antrenorii îşi vor rupe gîtul. Concluzia? Buba la Steaua nu e la antrenori, ci în altă parte", a adăugat Dragomir.


8 antrenori a avut Steaua în ultimii 4 ani şi jumătate: Zenga, Dumitriu, Protasov, Olăroiu, Hagi, Pedrazzini, Lăcătuş şi Dorinel Munteanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.