Liga 1

Suporterii Stelei: "Ciobane, pleacă din Ghencea!"

Articol de Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fanii vicecampioanei nu şi-au încurajat echipa, dar au afişat mesaje ironice la adresa lui Becali şi a lui Argăseală


Atmosferă de înmormîntare aseară în Ghencea. Chiar dacă în tribune au fost prezenţi aproape 15.000 de spectatori, meciul a debutat într-o linişte totală. Deşi fanii roş-albaştrilor şi-au luat locul în peluze, ei nu şi-au încurajat deloc favoriţii. :(

În schimb, au afişat un banner pe care scria: "Azi lăsăm conducerea şi represiunea să cînte". Suporterii au protestat astfel împotriva şefilor clubului, dar şi a firmei care asigură ordinea în stadion şi care a declanşat incidentele violente de la meciul cu Timişoara.

În plus, în minutul 5, aproape întreg stadionul s-a dezlănţuit împotriva lui Gigi Becali. "Ciobane, pleacă din Ghencea, ciobane, pleacă din Ghencea!", a răsunat din tribune. Refrenul a fost acelaşi ca în urmă cu o săptămînă, pe Allianz Arena, cînd 3.000 de stelişti au scandat împotriva lui Becali.


"Dau clubul gratis suporterilor"
Gigi Becali a reacţionat la scandările suporterilor. "Dacă ei vor să plece Becali din Ghencea, voi pleca. Le dau lor cadou clubul! Dar mîine trebuie să plătească salariile jucătorilor. Să-mi arate galeria un cont în care să aibă 500.000 de euro şi gata. Eu mă duc în Pipera şi îmi văd de treaba mea!", a spus Becali la sport.ro

71 la sută din cele peste 8.000 de persoane care au votat pe stelisti.ro au susţinut că şi-ar dori ca Gigi să vîndă Steaua


"Pac-pac, nu te-am votat!"
Suporterii Stelei l-au ironizat pe Gigi Becali la doar o zi după ce patronul din Ghencea a eşuat în alegerile parlamentare. "Pac-pac, nu te-am votat!", au scris fanii pe un banner, în timp ce un alt mesaj a fost "România nu te vrea!".


Verii, la braţ cu Duşan Uhrin
Ioan şi Victor Becali au venit la stadion alături de antrenorul lui Poli Timişoara, Duşan Uhrin junior. Cei 3 au urmărit meciul împreună din loja rezervată verilor lui Gigi Becali. Uhrin jr., care a venit pe Bega în vara lui 2007, mai are contract cu Timişoara pînă în iunie 2009. "Dacă vrea să-i măresc salariul, să semneze prelungirea contractului pe încă două sezoane", ;) a declarat Marian Iancu, patronul grupării violete.


Hagi înţeapă şi el: "Fanii Stelei fac parte din istoria clubului"
Silit să plece din Ghencea la doar 3 luni după ce fusese instalat ca "principal", din pricina acuzelor violente ale lui Becali, Gică Hagi a trimis şi el săgeţi către patronul roş-albaştrilor. "Fanii Stelei din tribună trebuie ascultaţi. Ei sînt importanţi pentru că sînt parte din istoria echipei", a declarat Hagi la sport.ro.


"Folosiţi tunuri cu aer cald"
Desfăşurarea partidei a stat sub semnul întrebării pînă în ultimul moment din cauza ceţii. Cu două ore înainte de meci, vizibiltatea era sub 100 de metri,  :O iar regulamentul prevede că dacă nu se vede pe o distanţă de 150 de metri, partida nu va începe. Meteorologii oferiseră Stelei soluţia îndepărtării ceţii: "Există anumite modalităţi, dar sînt foarte rar utilizate. Este vorba de folosirea unor tunuri cu aer cald, dar nici măcar aeroporturile nu apelează la ele decît în cazuri extreme", a explicat meteorologul de serviciu de la Administraţia Naţională de la Meteorologie, Gabriela Băncilă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.