Liga 1

Dumitru Dragomir: "Nu cred că Unirea şi Timişoara vor rămâne pe aceleaşi poziţii şi în retur"

Dumitru Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că se aştepta ca "revelaţiile campionatului" Unirea Urziceni şi FC Timişoara să ocupe locurile 2 şi 3 ale Ligii I la finalul turului, dar afirmă că aceste două formaţii nu au puterea să reziste şi în retur pe actualele poziţii.

"Mă aşteptam la actuala ordine a primelor trei locuri din campionat. Timişoara, dacă nu era penalizată cu 6 puncte, unde era acum? De asemenea, Unirea Urziceni este o echipă foarte bună. Nu cred însă că cele două echipe vor rămâne pe aceleaşi poziţii şi în retur, nu pot să vă spun de ce, dar o să vedeţi că aşa va fi. Cele două formaţii sunt revelaţiile campionatului", a spus Dumitru Dragomir, care a evitat să pronunţe care vor fi echipele care se vor clasa pe podiumul Ligii I la finalul sezonului

Preşedintele LPF a avertizat că din cauza crizei financiare există posibilitatea ca în viitorul apropiat mai mulţi fotbalişti din Liga I să rămână şomeri, iar cei care vor juca în continuare vor avea contracte mai mici din punct de vedere financiar.

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.