Handbal

Gaţu a ajuns în Macedonia. "Sper să nu dezamăgim!" ;)

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  marți, 02 decembrie 2008

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a ajuns în urmă cu cîteva minute la Skopje, capitala Macedoniei. România face parte din Grupa A, alături de Ungaria, Franţa şi Danemarca. Primele trei clasate din fiecare grupă preliminară se califică în următoarea fază, unde vor fi alcătuite două grupe principale a cîte şase echipe.

Gaţu este încrezător în forţa echipei naţională şi speră că ne putem întoarce din Macedonia cu un rezultat bun. "Am ajuns la Skopje, nu am apucat să vorbesc încă cu fetele. Sper să facem un Campionat European bun şi să nu dezamăgim!", a spus Gaţu la sosirea în capitala Macedoniei.

Cu 600.000 de locuitori, Skopje este situat pe cursul superior al rîului Vardar. Este centrul politic, economic şi cultural al Macedoniei şi un centru important în prelucrarea metalului, industria chimică, textilă şi a pielii. Dezvoltarea industrială a fost însoţită de o dezvoltare intensivă a comerţului şi sistemului bancar intern şi extern, precum şi a activităţiilor sportive şi culturale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.