Liga 1

Iancu: "A fost cum am zis eu. Steaua dacă nu vrea, nu se încurcă niciodată" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Iancu a continuat declaraţiile maliţioase la adresa Stelei, vorbind la GSP TV despre partida pe care elevii lui Dorinel Munteanu au cîştigat-o cu 1-0 în faţa Unirii Urziceni:

"A fost un 1-0 logic, aşa cum am anticipat eu, ca Dumnezeu vrea să bată Steaua. Din toate motivele din lume, am zis înainte de meci că vor bate gazdele ;) . Eu mi-aş fi dorit să cîştige Urziceniul, pentru că mi-e frică de Steaua în retur, dar nu atît de frică de Unirea. I

alomiţenii se mai încurcă, dar Steaua dacă nu vrea, nu se încurcă niciodată
" a spus enigmatic patronul Timişoarei. Vezi ratarea uriaşă a Unirii în meciul cu Steaua

Acesta a comentat şi calitatea slabă a meciului dintre Unirea şi Steaua:
"Oriunde joacă Timişoara este spectacol, dar la un meci precum cel de aseară este de înţeles faptul că n-am văzut multe goluri. Steaua excelează din punct de vedere al defensivei şi al liniei de mijloc.

Noi facem spectacol şi cînd pierdem, nu ne încurcăm. :)
Frumos joacă şi CFR-ul, iar Dinamo are şi ea momentele ei. Din fericire, Poli este o echipă spectaculoasă, iar aici este meritul tuturor oamenilor de la club" a adăugat zambitor Iancu la GSP TV.

POLI SUPER-OFENSIVĂ
Poli Timişoara este cea mai spectaculoasă echipă din Liga 1, avînd cel mai bun atac. Bănăţenii au pierdut doar două meciuri în acest sezon, ambele la scor: 1-5 cu Gaz Metan şi 0-3 cu Dinamo. Totodată, "alb-violetii" au fost implicaţi în multe partide frumoase, precum jocul cu Universitatea Craiova (3-1), cel cu Oţelul Galaţi (2-2) sau cel cu FC Braşov (4-0).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.