Liga 1

Părăsit!

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  miercuri, 03 decembrie 2008

Soţia lui Julio Cesar Correa a fugit la Lisabona împreună cu cei trei copii după ce a vizionat imaginile cu fotbalistul distrîndu-se în compania unor stripteuse


Dezvăluirea suporterilor dinamovişti, că există un filmuleţ cu Julio Cesar Correa în care acesta se distrează consumînd alcool în compania unor stripteuse,;) i-a creat probleme familiale fotbalistului.

Surse din cadrul clubului susţin că soţia apărătorului de 30 de ani a intrat în posesia imaginilor şi s-a enervat la culme, iar zilele trecute a părăsit România cu destinaţia Lisabona, acolo unde sud-americanul deţine un imobil de pe vremea cînd evolua la Benfica. Aceasta nu a plecat singură în Portugalia, ci i-a luat şi pe cei cei trei copii, două fetiţe şi un băieţel! :S Julio Cesar a fost prezent la antrenamentul de ieri dimineaţă al "cîinilor", însă a înştiinţat staff-ul tehnic de problemele personale pe care le are şi a fost învoit două zile pentru a merge şi el la Lisabona.

Îşi înscrisese copiii la şcoală
Soţia lui Julio Cesar Correa a venit în România în luna septembrie, împreună cu cei trei copii, imediat după ce fotbalistul a reuşit achiziţionarea unui apartament de lux în zona din spatele hotelului Phoenicia, din Capitală. Fotbalistul apucase să-i înscrie pe micuţi la Şcoala Americană, din cartierul Pipera.

13 partide a bifat Julio Cesar Correa pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile, toate ca titular

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.