Liga 1

Răducioiu: "Cei care au cântat manele nu sunt profesionişti. Au minte de bibilici!"

Florin Răducioiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul internaţionqal român, atacantul "Generaţiei de aur", Florin Răducioiu, a vorbit despre întrecerea internă, văzută din străinătate şi spune că titlul CFR-ului din anul trecut se datorează în mare parte şcolii sud-americane de fotbal.

"Liga I are o lejeră creştere valorică. CFR a rupt anul trecut dominaţia Capitalei. Aş numi echipa asta, fără supărare, Internazionale Cluj. Meritul fotbalului intern că CFR a ajuns atât de sus e de doar 20 la sută. Restul de 80 la sută e meritul şcolii sud-americane de fotbal" a spus Răducioiu pentru EVZ.

"Urziceni nu va rezista la stresul şi presiunea din Liga I! Mai degrabă cred în revenirea Clujului şi a Stelei. Dinamo nu face un fotbal spectaculos, dar este o formaţie cinică. Sper ca la anul Dinamo să joace în Champions League şi să se recupereze Bratu. Dinamo are nişte probleme în apărare... "

"Cei care au cântat manele nu sunt profesionişti. Au minte de bibilici! Nu trebuia să se lase tentaţi. Pulhac, Goian, Torje şi Ropotan au fost filmaţi de femei uşuratice, de aia îi condamn. Borcea şi Badea au făcut bine că i-au exclus din lot pe Pulhac şi pe Lucian Goian! " a mai spus Răducioiu pentru aceeaşi sursă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.