Liga 1

Bănel Nicoliţă plînge!

Bănel Nicoliţă

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mama mijlocaşului Stelei a fost internată de urgenţă în spitalul din Brăila, în vreme ce părintele lui spiritual, turcul Hussein Tekynalp, a suferit un accident grav de circulaţie


Nicoliţă suferă din nou. La mai puţin de un an distanţă de momentul în care a aflat că mama sa a suferit un preinfarct, stelistul trece iarăşi prin momente grele. De această dată a primit o dublă-lovitură.

Mama l-a anunţat la finalul săptămînii trecute că îi este din ce în ce mai rău, :(ea avînd dese probleme de sănătate în 2008. Nicoliţă a intrat duminică în cantonament pentru meciul cu Urziceni, în care a fost integralist, iar la final a plecat imediat de la stadion în direcţia Făurei, ca să fie alături de mama sa. Pentru că aceasta nu şi-a revenit, stelistul a mers alături de ea la spitalul din Brăila, unde a internat-o.

Al doilea şoc pentru Bănel a fost vestea că Hussein Tekynalp, părintele său spiritual, a suferit un grav accident de circulaţie produs în apropierea comunei Bărăganu. Imediat cum a aflat, "Jardel" l-a adus pe cel care l-a lansat în fotbal la Spitalul Militar. "Bănel s-a interesat şi m-a internat imediat la Bucureşti. Doar printr-o minune am scăpat după ce am intrat cu maşina într-un tractor. M-am lovit la cap, unde am fost şi operat, şi la mîini. Acum mă simt bine, sînt acasă", povesteşte Hussein, care a fost vizitat ieri de Nicolţă: "A venit la mine, am povestit şi am băut un ceai. Se pregătea de antrenament".


"Mi-aduc aminte că, după autogolul de pe Bernabeu, tîrziu în noapte m-a sunat mama. Era distrusă, săraca. Plîngea încontinuu, dar a avut puterea să-mi spună că viaţa merge înainte. Au fost vorbele cele mai dulci, care mi-au alinat durerea"
Bănel Nicoliţă, mijlocaş Steaua


Nicoliţă despre mama sa:

"Cea mai importantă"
De fiecare dată cînd vorbeşte despre familia lui, Bănel o face la superlativ: "Ştiţi de ce anume mă simt cel mai mîndru pînă acum? De faptul că am putut munci şi am cîştigat nişte bani cu care am reuşit să-mi ajut mama şi familia. Asta contează cel mai mult în viaţa mea".:)


Nicoliţă despre Tekynalp:

"Fără el nu reuşeam"
Mijlocaşul Stelei a explicat ce rol a avut turcul Tekynalp în cariera sa. "A fost probabil omul care m-a ajutat cel mai mult atunci cînd mi-a fost foarte, foarte greu. A crezut enorm în mine, m-a încurajat tot timpul, m-a sprijinit. Un om deosebit, fără ajutorul material al dînsului nu ştiu ce m-aş fi făcut, nu cred că aş fi reuşit să fac nimic", a explicat Bănel despre cel care l-a adus la Dacia Unirea Brăila şi a avut grijă de el ca de propriul fiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.