Liga 2

Florin Marin: "Dacă în vară ne doream să formăm o echipă, acum vrem să promovăm!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul general al Ceahlăului, Florin Marin, spune că formaţia sa a realizat un tur de campionat foarte bun şi obiectivul s-a schimbat, din formarea unei echipe competitive în revenirea în prima ligă.

"Consider că am avut un tur foarte bun. Echipa a avut constanţă în rezultate şi în joc. Jucătorii merită, în primul rând, felicitări, pentru că ei, deşi nu aveau experienţă în vară, au dat dovadă de caracter. Au muncit, s-au pregătit şi au crezut tot timpul în victorie.

Ceahlăul a câştigat în primul rând o echipă şi jucătorii au demonstrat devotament faţă de club. Dacă în vară ne doream să formăm o echipă şi numai în cazul în care avem culoar să ţintim promovarea, acum vrem să promovăm", a declarat Florin Marin.

Tehnicianul şi-a lăudat jucătorii şi s-a declarat mulţumit de modul în care echipa a evoluat în turul campionatului. "Mă bucur mai mult pentru jucători, deşi această reuşită înseamnă mult şi pentru mine. După meciul cu CSM Ploieşti le-am spus că trebuie să aibă încredere în ei, iar băieţii au demonstrat că s-au impus clar în faţa contracandidatelor la promovare.

Eu am crezut în ei, i-am motivat permanent şi nu renunţ la niciun jucător, chiar dacă vom avea oferte, pentru că suntem echipa cu cele mai puţine goluri primite în Liga I şi a II-a şi vrem să clădim o echipă pentru primul eşalon, care să facă performanţă", a mai spus Florin Marin.

Sursă: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.