Liga 2

Alţi patroni

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Compania de asigurări Polvital a redevenit acţionar majoritar la clubul din Cotroceni

Aflat în colaps din pricina datoriilor de peste 500.000 de euro, Progresul a fost preluat ieri de compania de asigurări Polvital, care controla clubul şi înainte de a fi cedat omului de afaceri Marian Dodu. ;)

Firma greco-cipriotă deţine acum 85% din acţiunile grupării, iar intenţia e de a păstra actuala conducere executivă. Nici banca tehnică nu va suferi modificări, urmînd să se meargă tot pe mîna lui Marius Şumudică, antrenorul care, în ciuda problemelor, a terminat turul pe locul 2, promovabil, în prima serie a ligii secunde.

Salvarea financiară ar putea veni şi dinspre FRF, care ar putea fi obligată la achitarea unor despăgubiri după ce Progresul a cîştigat la TAS în "dosarul Shroj - Abioudun". Dacă federaţia şi Poli Timişoara, beneficiara jucătorilor, nu vor găsi o cale amiabilă de plată compensatorie către Progresul, clubul din Parcul cu Platani va demara direct la TAS un alt proces pentru stabilirea cuantumului despăgubirilor. Bucureştenii vor cere 3 milioane de euro!

"Din păcate, mulţi jucători au băgat deja memorii pentru a deveni liberi din cauza restanţelor financiare. Dacă nu voi reuşi să păstrez lotul actual, voi pleca şi eu de la echipă"
Marius Şumudică, antrenor Progresul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.