Liga 1

Deac spre Vaslui

Articol de Valentin Şchiopu  —  sâmbătă, 06 decembrie 2008

Viorel Moldovan îl vrea sub formă de împrumut pe internaţionalul lui CFR Cluj, dar "vişiniii" solicită 1,5 milioane de euro pentru un transfer definitiv

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, s-a interesat de modul în care Ciprian Deac (22 de ani) ar putea ajunge la gruparea patronată de Adrian Porumboiu. Tehnicianul le-a comunicat clujenilor că Vasluiul ar agrea varianta unui împrumut pînă la vară. Conducerea lui CFR a refuzat din start propunerea moldovenilor, fixînd însă suma pentru un transfer definitiv al lui Deac: 1,5 milioane de euro!

Împrumutat şi în sezonul trecut, la Oţelul, Ciprian Deac n-a reuşit să se impună în primul unsprezece la Cluj după revenirea de la Galaţi. :( Mijlocaşul le-a comunicat apropiaţilor, în vară, că va pleca de la Cluj dacă nu va fi folosit în mod constant. Campionatul a început promiţător pentru tînărul fotbalist, acesta fiind titular în primele două etape, cu Otopeni (4-0) şi acasă, cu Buzăul (2-0). Ulterior, lucrurile s-au schimbat, Ciprian fiind de cele mai multe ori rezervă.

"Nu m-a căutat nimeni de la Vaslui. Oricum, nici eu nu agreez varianta împrumutului. Dacă voi pleca de la Cluj o voi face numai pentru un transfer"
Ciprian Deac, mijlocaş CFR Cluj

"Dică nu ne mai interesează"
Preşedintele feroviarilor, Iuliu Mureşan, a negat un eventual schimb între Dubarbier şi Dică şi susţine că nu au existat negocieri pentru aducerea mijlocaşului Cataniei la echipa din Gruia."Nu au existat nici un fel de negocieri între CFR şi Catania. Nu se pune problema unui schimb între Dubarbier şi Dică, deoarece Dică nu ne mai interesează", a declarat Mureşan. (Hafia Veciunca)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.