Campionate

Evra, suspendat 4 etape pentru comportament violent!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

O comisie a Federaţiei Engleze de Fotbal (FA) a anunţat, vineri, că jucătorul Patrice Evra de la Manchester United a fost amendat cu 15.000 de lire sterline şi suspendat 4 etape după ce a fost implicat într-un incident petrecut după un meci contra lui Chelsea, informează site-ul oficial al forului.

Partida s-a disputat pe stadionul Stamford Bridge, la 26 aprilie, iar Evra a fost acuzat că a avut o reacţie violentă faţă de unul dintre angajaţii clubului Chelsea. "Domnul Evra l-a împins cu pieptul pe îngrijitorul-şef al gazonului formaţiei Chelsea, aşa cum a recunoscut, apoi l-a împins pe un alt angajat, Sam Bethell. După ce spiritele s-au calmat, jucătorul s-a dus să-l confrunte din nou pe Bethell, fiind implicat într-un conflict fizic cu acesta", se arată într-un comunicat al FA.

Comisia a catalogat drept violent comportamentul lui Evra şi a decis să-l suspende pentru patru meciuri începând de la 22 decembrie şi să-l amendeze cu 15.000 de euro.

Clubul Chelsea a fost găsit vinovat că responsabilii cu ordinea nu au reuşit să împiedice incidentul, în timp ce angajatul clubului, Sam Bethell, a fost acuzat că a avut o atitudine provocatoare, dar el nu poate fi sancţionat de FA, deoarece forul nu are jurisdicţie asupra lui. Formaţia londoneză a fost amendată cu 25.000 de lire sterline.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.