Liga Campionilor

Nicoliţă, cel mai faultat stelist în partida tur cu Fiorentina! Semedo şi Mutu, ghinioniştii partidei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În partida tur dintre Fiorentina şi Steaua (0-0), Bănel Nicoliţă a fost unul dintre pilonii de rezistenţă ai liniei de mijloc a roş-albaştrilor. Mijlocaşul a impresionat din nou prin travaliul său, reuşind să se achite cu brio de sarcinile defensive, dar şi de cele ofensive. O dovedesc cifrele. Nicoliţă a faultat cel mai mult, alături de atacantul Bogdan Stancu (5), însă a fost şi cel mai faultat jucător stelist ( de 7 ori). Cifre incredibile, avînd în vedere că închizătorul Lovin a oprit neregulamentar doar o singură acţiune a adversarilor, iar Semedo, cel mai periculos atacant stelist, a fost stopat necorespunzător de numai două ori!

De cealaltă parte, Gilardino a fost jucătorul Fiorentinei cu cele mai multe faulturi comise, insistenţele sale din atac indicînd cifra 5 în dreptul acestui capitol. În schimb, cel mai faultat jucător viola a fost brazilianul Almiron (5).

La capitolul ratări, portughezul Semedo a excelat din tabăra stelistă, avînd la activ două şuturi parate de portarul Frey şi unul în afara cadrului porţii, în timp ce de la Fiorentina, românul Adrian Mutu a fost responsabilul-şef cu nereuşitele, trei şuturi cadrate trimise de el fiind reţinute, iar unul negăsind cadrul buturilor lui Zapata.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.