Campionate

Avalanşa

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trupa lui Jose Mourinho a făcut sîmbătă, pe "Olimpico", a şasea victimă în serie şi va încheia anul pe primul loc

Inter nu oferă cadouri la final de an. Fără Chivu, care mai aşteaptă două săptămîni ca să reintre, campioana a defilat iarăşi pe "Olimpico". După 4-0 cu AS Roma, "nerazzurrii" au trecut ca avalanşa şi peste Lazio (3-0), care l-a ţinut pe banca de rezerve pe Ştefan Radu.

Inter adună toate superlativele. N-a pierdut de 10 meciuri, :O cel mai recent eşec fiind pe 28 septembrie, la derbyul cu Milan. Are cel mai prolific atac (25 de goluri) şi cea mai bună apărare (8 goluri). A bifat al şaselea triumf la rînd şi nu mai poate ceda şefia în 2008.

Ibrahimovici s-a aflat printre protagoniştii serii. Suedezul a închis tabela şi a oferit faza meciului. O pasă acrobatică dată cu călcîiul, în stil tae-kwondo, aplaudată de tot stadionul.

Mourinho rămîne rezervat: "Nu mă interesează titlul de campion de iarnă, ci să ajung primul în mai. Nu vreau să fiu prea entuziast, trebuie să fim echilibraţi. Echipa e inteligentă, puternică şi cu un spirit fantastic. E o plăcere şi o onoare să antrenez o trupă de scudetto".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.