Liga Campionilor

Luis Medina Cantalejo la Steaua - Fiorentina

Luis Medina Cantalejo, Steaua, Fiorentina

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Forul european de fotbal l-a desemnat pe spaniolul Luis Medina Cantalejo să conducă la centru meciul de miercuri dintre Steaua şi Fiorentina, din ultima etapă a Grupei F din Liga Campionilor, informează site-ul oficial al competiţiei.

Cantalejo a condus meciuri în prima ligă spaniolă din 1998, provenind dintr-o familie în care bunicul şi tatăl său au fost tot arbitri de fotbal. A condus primul său meci internaţional în 2002, iar în 2004 a arbitrat finala Campionatului Mondial Under 21.

El a arbitrat şi patru partide la Campionatul Mondial din 2006. Media lui de cartonaşe galbene în partidele din Spania era de 8, în timp ce în meciurile din cupele europene este cu puţin sub 5 cartonaşe în fiecare meci.

Arbitrul spaniol a condus meciul România-Olanda, scor 0-2, din martie 2005, dar şi întâlnirea dintre Steaua şi Rapid, scor 0-0, în sferturile de finală ale Cupei UEFA.

Meciul dintre Steaua şi Fiorentina va avea loc miercuri, în ultima etapă a Grupei F din Liga Campionilor. Gruparea italiană are nevoie de cel puţin un egal pentru a se califica în 16-imile Cupei UEFA, în timp ce Steaua e obligată să câştige pentru a termina grupa pe locul 3.

În celălalt meci din grupă se vor întâlni Olympique Lyon şi Bayern Munchen, meci arbitrat de englezul Howard Webb.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.