Liga Campionilor

Semedo vîrf împins!

Antonio Semedo

Articol de Răzvan Rotaru  —  marţi, 09 decembrie 2008

Stancu şi Kapetanos au în continuare probleme, în timp ce Arthuro a fost dat "accidentat"

Constrîns de împrejurări, Dorinel Munteanu l-a folosit la ultimele antrenamente pe Semedo (28 de ani) ca vîrf de atac. Şi cum pînă la meciul cu Fiorentina au rămas mai puţin de două zile, portughezul are toate şansele să fie titular!

Şi asta pentru că, pe lîngă durerile la inghinali pe care le-a acuzat Kapetanos la amicalul cu România A de vineri şi problemele lui Stancu de la gleznă, peste noapte a mai apărut o accidentare. Cea a brazilianului Arthuro. "Este accidentat. Are probleme la gît!", a fost anunţul-surprinzător al lui Munteanu, acesta scoţîndu-l practic din calculele pentru meciul cu Fiorentina de miercuri. Coincidenţă sau nu, vestea vine după ce vineri brazilianul fusese victima lui Gigi Becali. "Ce mai caută ăsta în teren? Daţi telefon să fie schimbat!", a ordonat patronul din loja sa cînd nici nu începuse repriza secundă a amicalului Steaua - România, deşi Arthuro marcase singurul gol al roş-albaştrilor. Mai mult, surse din anturajul echipei au confirmat că vîrful nu are nici o problemă medicală.

Astfel că, pentru postul de vîrf împins, s-a ajuns la ultima soluţie posibilă: Antonio Semedo, jucător care pînă acum nu a mai fost folosit decît ca mijlocaş de bandă. În condiţiile în care va fi titularizat miercuri seară, lusitanul ce măsoară doar 1,70 metri va trebui să facă faţă unui cuplu de fundaşi centrali ai Fiorentinei, Gamberini - Kroldrup, cu o medie de înălţime de 1,90 metri!

Dorinel Munteanu, antrenor Steaua
"Dacă nu o să am soluţii pentru ataca la meciul cu Fiorentina, o să-l folosesc pe Semedo"


3 goluri a marcat Semedo pentru Steaua, toate în campionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.