Liga Campionilor

Trombetta: "Sîntem singura echipă cu 4 puncte care nu mai are şanse să meargă mai departe"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Maurizio Trombetta, antrenorul CFR-ului, regretă că echipa sa nu poate merge mai departe nici măcar în Uefa, deşi a acumulat 4 puncte cu un meci înainte de sfîrşitul grupelor.

"Un meci de Champions League pe Stamford Bridge în faţa lui Chelsea ne motivează. Din păcate pentru noi, nu mai avem şanse să mergem mai departe, dar sîntem motivaţi. Sîntem singura echipă care nu poate merge mai departe nici în Champions League, nici în Cupa Uefa, chiar dacă avem 4 puncte.

Cred că punctele noastre cu Chelsea şi Roma au dat echilibrul grupei. Este o experienţă minunată să joci în compania lui Chelsea, Roma şi Bordeaux. Aceasta va fi folositoare tuturor în anii care urmează. A fost o experienţă importantă pentru minte ca antrenor.

Am avut de cîştigat foarte multe, avînd ocazia de a mă confrunta cu antrenori ca Scolari. Sîntem în aceeaşi situaţie ca la meciul tur cu Roma şi, cu puţin noroc, putem repeta acea performanţă. Poate mă voi întoarce şi eu la Udine dacă voi pierde mîine cum a spus Scolari că pleacă în brazilia dacă nu bate. :D", a spus Trombetta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.