Liga 1

Petre Gavrilă: "Dossey slăbise foarte mult, cred că avea 30 de kilograme, era doar piele şi os"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Directorul Şcolii de fotbal Euro-Africa de la Buşteni, Petre Gavrilă, cel care l-a descoperit pe Dossey, a afirmat, cu ochii în lacrimi, că moartea fostului portar este una dintre cele mai mari pierderi din viaţa sa.

"Este o durere mare pentru mine. Am aflat că azi-nopte i-a cedat inima. Întâi mi-a murit secretara, pe care am avut-o 32 de ani, pentru ca apoi să se ducă şi Dossey. Aveam speranţe, pentru că îşi revenise, mişca degetele, te înţelegeai cu el, chiar şi mânca. E adevărat că slăbise foarte mult, cred că avea 30 de kilograme, era doar piele şi os. Vorbisem deja să-l transferăm în Austria la o clinică de specialitate", a afirmat, plin de regrete, Gavrilă.

Gavrilă susţine că va face toate demersurile pentru a-l înmormânta pe Dossey în România. "Nu cred că îl mai trimitem în Ghana să fie înmormântat. O să vorbim cu fratele său să vedem ce vom face, cred că va fi înmormântat la Hârşova, acolo unde este şi un cimitir musulman. O să facem demersurile să nu mai fie dus la IML să i se facă autopsie, pentru că săracul era foarte slab", a conchis acesta.

Sursă: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.