Liga Campionilor

Anca: "CFR poate să mai joace de 10 ori cu AS Roma, ca nu va mai cîştiga"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul atacant al CFR-ului, Adrian Anca, spune ca ardelenii s-au autodepăşit în acest sezon de Liga Campionilor, reuşind 4 puncte într-o grupă cu AS Roma, Chelsea şi Bordeaux.

"E o mare performanţă să joci în Liga Campionilor. Eu zic că nu se putea mai mult pentru CFR şi nu s-au făcut de rîs. Pot să mai joace de zece ori cu Roma şi nu cred că vor mai cîştiga. Eu ziceam că fac 1-2 puncte şi uite că au făcut 4" a spus Anca, după care a declarat pesimist:

"Nu cred că pot face ceva cu Chelsea, englezii or să cîştige. Am simţit puţină părere de rău că nu sînt acolo, dar m-am simţit şi bine că prieteni de-ai mei jucau acolo. Să fii în Liga Campionilor e un lucru pe care toţi jucătorii şi-l doresc".

Adrian Anca a discutat şi despre antrenorul Dorinel Munteanu:
"Dorinel are o relaţie foarte bună cu jucătorii. El foloseşte un sistem 4-3-3 care la CFR a dat roade, dar văd că la Steaua nu îl foloseşte.

Pe Mutu îl vor fluiera suporterii Stelei pentru că a jucat la Dinamo şi normal că nu vor să dea gol. Nu e normal, dar am văzut că şi în alte campionate se practică lucrurile acestea. Cred că Steaua îşi va reveni şi se va bate 100% pentru titlu".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.