Liga 1

Speriaţi de salariu!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidiştii l-ar repatria pe Mazilu, dar numai dacă Dnepr acceptă să-l plătească în continuare

Giuleştenii vor să dea lovitura cu Ionuţ Mazilu. L-au vîndut în urmă cu un an la Dnepr pe 3,7 milioane de euro, iar acum îl cer înapoi gratis! Constantin Zotta a explicat aseară, la GSP TV: "S-a pus problema readucerii lui Mazilu, pentru că ne-a lipsit un atacant de gura porţii. E posibil să reuşim să-l luăm înapoi, deşi salariul pe care îl primeşte în Ucraina constituie o piedică".

Fostul "student" e plătit cu 700.000 de euro anual! Alb-vişiniii speră să obţină împrumutul fără să-i preia şi salariul ori să suporte numai o parte din venitul său. Iarna trecută, în momentul transferului, vîrful în vîrstă de 26 de ani a devenit cel mai scump fotbalist vîndut vreodată din Liga I, dar nu a reuşit să se acomodeze în Ucraina. Mazilu a marcat o singură dată în 9 meciuri disputate pentru Dnepr, toate în ediţia de campionat 2007-2008, deoarece în acest sezon el nu a mai fost folosit deloc. Ionuţ are şi varianta FC Braşov, unde e dorit insistent de Răzvan Lucescu.

9 goluri a marcat Mazilu pentru Rapid în turul ediţiei precedente din Liga I. Era golgeterul echipei cînd a fost vîndut în Ucraina

"E dificil să spun unde voi juca din primăvară, deoarece nu pot lua singur o decizie. Transferul meu depinde în mare măsură de Dnepr, ucrainenii hotărăsc condiţiile"
IONUŢ MAZILU, atacant Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.