Handbal

Radu Voina: "Nu am existat!"

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Radu Voina spune că jucătoarele sale au evoluat individual şi nu au mai arătat ca o echipă

După eşecul la scor în faţa Spaniei, româncele au părăsit sala din Ohrid cu capetele plecate. Radu Voina a explicat eşecum umilitor în faţa ibericelor, venit după cele trei succese în grupa A.

- Domnule Voina, ce s-a întîmplat în meciul contra Spaniei, vă aşteptaţi la un asemenea dezastru?

- E deja un dezastru? Am pierdut un meci şi e un dezastru? E o înfrîngere pe care o meritam pentru că am evoluat foarte prost. Nu am mai jucat ca o echipă, aşa cum o făcuserăm pînă acum. S-au făcut multe greşeli individuale şi nu aveam nici o şansă să învingem în asemenea condiţii.

- Ce s-a întîmplat cu jucătoarele? Aţi încercat toate variantele posibile în teren?

- Cum aţi văzut, cred că am încercat orice. Acum asta e, fără evidenţieri, fără critici, mai avem două meciuri, stăm tot la mîna noastră, dar ne-am făcut singuri viaţa grea.

- În ultimele 10 minute România nu a marcat decît un singur gol.

- Asta arată că stăm slab la capitolul psihic. Fetele au lăsat mîinile jos, nu au mai luptat, nu au mai crezut în şansele lor.

- Ce nu a mers totuşi?

- În atac nu am existat. Interii noştri au marcat foarte puţine goluri, de la ei aşteptam mai mult. Apărarea cred că a funcţionat bine, am primit doar nouă goluri în prima repriză. Spania nu ne-a surprins cu nimic, ştiam că au o apărare agresivă, dar repet, am făcut prea multe greşeli individuale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.