Liga Campionilor

Juve vrea români

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Scouterii lui Juventus l-au urmărit aseară la Londra pe Mureşan, care se luptă cu Tamaş pentru un eventual transfer pe Delle Alpi

Gabriel Mureşan se luptă cu Gabriel Tamaş. Miza: un eventual transfer la Juventus Torino! Scouteri ai grupării italiene au fost aseară la Roma, pe Stamford Bridge, ca să vadă ce poate Mureşan contra lui Chelsea. Peninsularii l-au remarcat pe ardeleanul de 26 de ani la meciul României cu Franţa (2-2).

Veniseră să-l vadă pe Tamaş, 24 de ani, şi au fost impresionaţi şi de jocul lui Mureşan. Ambii internaţionali pot evolua fie ca stoperi, fie ca mijlocaşi defensivi. Juve trece printr-o perioadă neagră în ceea ce priveşte linia apărării: Andrade, Zebina şi Knezevici sînt accidentaţi de multă vreme, Mellberg şi Legrottaglie sînt în vîrstă şi nesiguri, doar Chielini fiind de bază.

Gazzetta dello Sport a scris ieri că "Bătrîna Doamnă" a pus ochii şi pe Dubarbier, de care s-au mai interesat Roma şi Atletico. Preţurile sînt şi ele de Champions League: Tamaş, care e împrumutat de Auxerre la Dinamo, costă 4 milioane de euro, Mureşan e mai ieftin, 2,5 milioane de euro, iar Dubarbier a fost cotat la 8 milioane de euro.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.