Liga 1

Adrian Neaga: "Încep să vorbesc şi eu"

Adrian Neaga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce a aflat din presă că Gigi Becali îi pregăteşte debarcarea, Adrian Neaga anunţă că e gata să riposteze prin dezvăluiri din sînul echipei

Clipele lui Adrian Neaga în Ghencea sînt numărate. Chiar de patron. "Iarna asta voi face curăţenie la echipă. Am scăpat de Arthuro şi de Abel Moreno şi aceeaşi soartă vor avea Neaga, Cristocea şi Croitoru", :S a tunat Gigi Becali.

Iritat de anunţul finanţatorului, Adrian Neaga i-a răspuns acestuia în mod ironic. "Vrea Gigi să mă dea afară? Bravo lui, dacă a zis aşa!", a fost replica lui Rică, după care a urmat una mai tăioasă: "Aştept să mi se comunice oficial că sînt dat afară, iar apoi va veni şi rîndul meu să vorbesc".

Clinciul dintre Becali şi Neaga a ajuns deja la al doilea episod. În urmă cu două luni, atacantul Stelei a fost exilat la echipa secundă după ce declarase că el şi colegii săi sînt păcăliţi la salarii. "Neaga poate pleca din Ghencea pentru 200.000 de euro. E tare-n gură şi debusolează echipa. I-a calculat Argăseală banii încasaţi şi a reieşit că a primit chiar mai mult decît trebuia. Nu vreau să-l mai văd în lotul mare", :X spunea atunci Becali.

O dată cu venirea lui Dorinel Munteanu pe banca Stelei, Rică Neaga a revenit în prima echipă, însă în aceste momente ruptura pare definitivă.

"După ce voi scăpa de Neaga, Cristocea şi Croitoru o să micşorez şi salariile celorlalţi jucători. În plus, nu voi mai aduce nici un străin în Ghencea"
Gigi Becali, finanţator Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.